Jan

Ik ben Jan van Zijderveld, geboren in 1962, getrouwd met Pauline en vader van een volwassen zoon en twee volwassen dochters.

De afgelopen jaren ben ik mij meer en meer gaan verwonderen over het gedrag, het gevoel en de gedachten van mensen en het effect daarvan op henzelf en hun omgeving. Vooral in tijden van tijdsdruk, verschil van inzicht of verandering zie ik die effecten sterker worden. Waarom reageren mensen, zoals ze reageren? Waarom doen ze juist wel wat ze niet willen? Of omgekeerd doen ze juist niet wat ze wel willen. Mensen ontmoet(te) ik privé of tijdens mijn werk als adviseur en projectleider in de informatie technologie en ook tijdens een periode van leidinggeven aan een gemeenschap van christenen.

Diezelfde verwondering, ook over mijn eigen denken, doen en voelen, heeft er mede toe bijgedragen dat ik ben gestart met het mijzelf eigen maken van de rol van integratief coach/therapeut. In de praktijk blijkt het namelijk heel waardevol te zijn om met hulp van een coach/therapeut te onderzoeken hoe je huidige situatie is ontstaan en welke stappen je kunt zetten naar je gewenste situatie.

Rustig, luisterend en empatisch.

Ik word getypeerd als een rustig, luisterend en empatisch aanwezig persoon. Mijn analytisch vermogen en ruimtelijk inzicht in combinatie met mijn creativiteit helpen mij om jou te kunnen begeleiden bij de stappen die jij wilt en kunt zetten. Je krijgt daarbij onder andere nieuw zicht op je gevoel, gedrag en gedachten.

Neem gerust contact op om een afspraak te maken voor een eerste kennismaking.

“You don’t have to see the whole staircase, just take the first step.” ― Martin Luther King Jr.

Opleiding

Ik ben gecertificeerd als Integratief Coach bij Groundwork (www.groundwork.nl) en ben ik momenteel in opleiding tot Integratief Therapeut, ook bij Groundwork.