Praktisch

Praktijkruimtes
in het Westland en de Achterhoek

De praktijk in het Westland is gevestigd op het volgende adres:
Vreeburghlaan 5, 2691 AA ‘s-Gravenzande

Parkeren is gratis.

Praktijkruimte in de Achterhoek

We kunnen tevens een afspraak maken in de praktijkruimte in de Achterhoek. Deze heerlijk rustige en bosrijke locatie is te vinden aan de Ruurloseweg in Zelhem.
Ook hier is ruime gratis parkeerruimte beschikbaar.

Eerste sessie

We maken telefonisch of via de mail een afspraak voor een eerste sessie. Deze eerste sessie is een intake en duurt 60 tot 75 minuten. In de intake maken we kennis, verhelderen we je klachten en stel je je doelen vast.
Een van de belangrijkste factoren voor een succesvol traject, is een goede en warme relatie tussen de cliënt en de therapeut/coach. Tijdens deze eerste sessie kunnen we ervaren of het klikt: zowel persoonlijk als op het gebied van jouw klachten en mijn aanbod.
Als we aan het eind van dit gesprek besluiten met elkaar door te gaan, maken we afspraken over de frequentie van de sessies en eventuele evaluatiemomenten.

Als je vragen vooraf hebt of eerst met mij wilt kennismaken, dan kan dat telefonisch. We maken dan een afspraak voor een telefonisch contact. Dit gesprek duurt ongeveer 15 minuten en is gratis en geheel vrijblijvend.

Behandelovereenkomst

Als we met elkaar een traject ingaan, krijg je van mij een behandelovereenkomst, die we beiden ondertekenen. In deze overeenkomst staan onder andere de afspraken en behandeldoelen.

Tarieven

Een sessie voor individuele coaching en therapie kost je € 60,- per uur.
Gesprekken die meer tijd innemen, worden naar rato berekend.
Als je student of uitkeringsgerechtigd bent dan is het tarief bespreekbaar.
Alle bedragen zijn inclusief BTW.
Je kunt de afspraak kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van het gesprek per e-mail of telefoon (voicemailbericht). Bij afzegging korter dan 24 uur voor aanvang wordt de sessie in rekening gebracht.

Vergoeding

Deze vorm van integratieve coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.